Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спортен филтър

колеги имам един вапрос какво ще кажета за спортния филтар? Вдига ли се разхода,и какви аномалии стават в двигателя? Днес махнах филтара да пробвам как е е има разлика и звука звука става по плътен Та вапроса е да слагам ли или не )
    Alfa romeo 146 1.6 Т.S
    Renault Laguna 2.0 16v 98g.

Само ако филтъра е от реномирана марка, а не тип Илиенци
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

а каква е разликата от скапия и евтиния филтър какво толкова има в него ?
      Alfa romeo 146 1.6 Т.S

Comment

Ами например , че материала е съвсем различен, като се обработи със спецялното масло на фирмата за омасляване и въпреки голямата му пропускливост понеже частичките са заредени с положителен заряд, а сместа с материята с отрицателен(може и обратно да е не съм сигурен) частичките се превличат и не пропуска . За тебе това е важно, защото иначе ще ти замине дебитомера и после ще се чудиш , що гори и на върви - само ако слафаш филтър Илиенци - иначе аз пробвах КиН реплейсмънт и мога да кажа че след като го отвориох (бях минал 8 хил ка) видях че след филтъра не се виждаше и прашинка по капака на кутията. Показах го и на Гиги и Киро и се убедихме че има защо да струва 128 лева , а не 12 лв да речем за някакво мента.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ако взимаш филтър взимай качествен ако не ти се дават пари по-добре недей въобще да се занимаваш
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Дам найстина след филтъра при Бат Вас беше по чисто от колкото при мене с обикновен филтър. И както вече колегите казаха или взимай хубав или не се занимавай.

Comment

За какъв спортен филтър приказвате това да не е горивен филтър я ме светнете ? Защото моят горивен филтър от когато съм я купил колата несъм го сменял някой ще ми препорача ли някакава марка филтар не ми се взимат боклуци
              === Alfa Romeo 146 1.3 - Boxer 1996 г. ===

Comment

Колега става дума за въздушен филтър, не за бензинов.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

аз карам вече 2ри месец с спортен филтер
                  шума е по платен и по добар можеби има минимален почти незабележим разход но сам доволен струва 80лв мисля че беше VIID или нещо подобно

савет не си взимаи от евтините един приател беше слойил на хонда за 10 или 20 лв после знам че имаше някакви проблеми
                  145/1.4/TS/16v/103hp

Comment

А какъв е ефектът на спортния филтър при дизеловите кочини? може ли да се сложи и стрували си операцията...щото дебитомерчето е 500 лв да го @#$%
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Фиата ми беше с КиН ама не реплейсмънт
                      като за дизел не усетих некфа голема разлика
                      но и проблеми не съм имал ...
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

благодаря за саветите явно няма да има филтър нямам толкова пари в момента
                        Alfa romeo 146 1.6 Т.S

Comment

Е да,ама ша имаш телефон
                          2011 Giulietta MA-ex
                          1995 155 1.8 TS 8V
                          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

правилно и то благодарение на кого на теб затова едно голямо мерси в сряда ще го видите
                            Alfa romeo 146 1.6 Т.S

Comment

Working...
                            X